Kujdesi për
lëkurën tuaj
Lexo më shumë

Lëkura e bukur nga jashtë ka nevojë për një bazë të shëndetshme nga brenda

Produktet
tona

Peptani është brend lider global i peptideve të kolagjenit* në pjesën e produkteve të Rousselot’s të dedikuara për shëndetin dhe të ushqyerit. Peptani është peptid bioaktiv i kolagjenit që është zhvilluar posaçërisht për të ofruar përfitime të shumta shëndetësore dhe veti funksionale. Peptani i aftë për të promovuar jetë të shëndetshme është vërtetuar nga studime të shumta shkencore.

Çfarë është Peptani?

Peptani është brend lider global i peptideve të kolagjenit* në pjesën e produkteve të Rousselot's të dedikuara për shëndetin dhe të ushqyerit. Peptani është peptid bioaktiv i kolagjenit që është zhvilluar posaçërisht për të ofruar përfitime të shumta shëndetësore dhe veti funksionale. Peptani i aftë për të promovuar jetë të shëndetshme është vërtetuar nga studime të shumta shkencore.

назад кон врвот