Çfarë është Peptani?

Peptani është brend lider global i peptideve të kolagjenit* në pjesën e produkteve të Rousselot's të dedikuara për shëndetin dhe të ushqyerit. Peptani është peptid bioaktiv i kolagjenit që është zhvilluar posaçërisht për të ofruar përfitime të shumta shëndetësore dhe veti funksionale. Peptani i aftë për të promovuar jetë të shëndetshme është vërtetuar nga studime të shumta shkencore.

LLOJE TË NDRYSHME
TË PEPTANIT

Njihuni me dy llojet tona të Peptanit:

Peptidi i kolagjenit të tipit 1 dhe tipit 2 të Peptanit

Peptani është peptidi i kolagjenit të tipit 1 që është i të njëjtit tip si ato që gjenden në kocka dhe lëkurë

Peptani është produkt natyral me pastërti të lartë që përmban më shumë se 97% proteina (peshë e thatë). Peptani janë peptidë bioaktivë të kolagjenit, ndërsa forma e tyre e hidrolizuar i bën lehtësisht të tretshëm për njerëzit. Peptani mund të mbështesë lëvizshmërinë dhe bukurinë e lëkurës.

Peptan IIm

Peptan IIm është matricë kolagjeni e hidrolizuar e tipit II me origjinë natyrore. Ato përmbajnë kolagjen të hidrolizuar të tipit II në formën e peptideve bioaktive dhe glikozaminolikëve (të ashtuquajturat GAG). Përbërja e tij unike i ka të njëjtat përbërës si ata që gjenden në kërcin e njeriut. Peptan IIm ofron përfitime të shumta për shëndetin e nyjeve nëse merret në doza të vogla çdo ditë.

PEPTANI I PËRSHTATET STILIT TUAJ TË JETESËS

Peptani është i lehtë për t’u përdorur dhe është i përsosur për ata që duan mënyrë të thjeshtë inovative të konsumit, që i përshtatet stilit të jetesës suaj të përditshme.

Tretet mirë në ujë të ftohtë. Pluhuri i peptanit mund të përzihet në të gjitha llojet e pijeve, të tilla si smuti, produkte qumështi dhe shumë më tepër.

Shije dhe aromë neutrale. Peptani mund të përfshihet lehtësisht në çdo recetë që ju pëlqen.

Rezistent ndaj nxehtësisë. Pa dallim nëse i shtohet supës, çokollatës së nxehtë apo ëmbëlsirës së bërë në shtëpi, Ju do t’i shijoni të njëjtat përfitime për shëndetin Tuaj.

ÇFARË ËSHTË AJO QË E BËN PEPTANIN PRODUKT PREMIUM

Peptani prodhohet nga Rousselot duke përdorur proceset moderne dhe me përkushtim të palëkundur ndaj cilësisë, sigurisë dhe qëndrueshmërisë

PSE PIKËRISHT PEPTANI?

Përfitimet për shëndetin të vërtetuara shkencërisht.

Nuk bëjmë kompromis për cilësinë dhe sigurinë.

Peptani është brend premium i peptidit të kolagjenit që është pjesë përbërëse e shumë produkteve përfundimtare në mbarë botën.

Është në dispozicion të: mishit të gjedhit, të derrit, peshkut.

I lehtë për t’u përdorur në çdo recetë, me shije dhe aromë neutrale dhe tretet mirë në lëngje. 

back to top