SHKENCA

Sot gama e produkteve Peptan njihet për shkak të provave thelbësore shkencore, që e mbështesin atë

NJË KËRKESË PËR ZGJIDHJE NUTRICIONISTE TË MBËSHTETURA NË SHKENCË

Pavarësisht se në cilën fazë të jetës sonë jemi, të gjithëve na pëlqen të mbetemi të shëndetshëm dhe të bukur, për aq kohë sa të jetë e mundur. Megjithatë, ashtu si plakemi, prodhimi i kolagjenit në trupin tonë ngadalësohet duke ndikuar në lëvizshmërinë tonë, dhe duke lënë të shfaqen shenjat e plakjes.

Ndërhyrja mjekësore dhe operacionet estetike mund të kthejnë disa efekte të plakjes, megjithatë ato shpesh janë afatshkurtra, invazive dhe jo pa efekte anësore. Suplementet dietike dhe ushqimet, dhe pijet funksionale që përmbajnë përbërës bioaktivë, si peptidet e kolagjenit janë zhvilluar për të mbështetur shëndetin tonë, dhe për të ndihmuar në zbutjen e efekteve të plakjes, të mbështetur nga shkenca.

SHËNDETI PËRFITIMET

Eksploroni dimensionet e përfitimeve shëndetësore dhe Shkenca pas peptideve të kolagjenit Peptan.

Bukuria nga brenda

Kundërveprim i procesit të plakjes duke përmirësuar strukturën e kolagjenit nga brenda. Peptani e çon shkencën e kolagjenit mbi bukurinë në një nivel tjetër.

Të ushqyerit sportiv

Përshpejton rikuperimin nga ushtrimet, mbron indet lidhëse për të parandaluar dëmtimet. Peptani ndihmon të arrini më shpejt në ushtrimin tjetër.

Shëndeti i nyjave dhe kockave

Mbështetja e shëndetit optimal të nyjave dhe kockave për një stil aktiv të jetesës. Rritja e shëndetit të nyjave dhe kockave me Peptan dhe zbuloni produktin tonë të ri – Peptan IIm i krijuar posaçërisht për shëndetin e nyjave me një dozë të ulët ditore.

Plakje e shëndetshme

Të ruajmë lëvizshmërinë tonë, të ruajmë mirëqenien fizike dhe të qëndrojmë aktivë sa më gjatë që të jetë e mundur, dhe të plakemi këndshëm me Peptan.

back to top