PLAKJE E SHËNDETSHME

Si një nga peptidet e kolagjenit më të hulumtuar në treg, efikasiteti i Peptanit në promovimin e lëvizshmërisë mbështetet nga prova të forta shkencore.

QËNDRO MË GJATË DHE FITO MË GJATË

Pavarësisht nëse jeni 55, 65 ose 75 vjeç, i angazhuar në mënyrë aktive në sporte të ndryshme, ose thjesht dëshironi të vazhdoni aktivitetet tuaja të përditshme, shembull ta shëtitni qenin, ose të bëni një shëtitje në park, do t’ju duhet një sistem muskuloskeletor që funksionon mirë (që përbëhet nga nyjat, kockat, muskujt, ligamentet dhe gilcat). Shtimi i suplementeve dietike, ose ushqimeve dhe pijeve funksionale në dietën tuaj mund të ndihmojë në arritjen e një efekti parandalues. Kolagjeni i tipit 1 dhe tipi 2 po pranohen gjerësisht për shkak të rritjes së numrit të provave shkencore.

Peptani jep peptide bioaktive të kolagjenit, që mbështesin një gamë të gjerë të indeve lidhëse duke dhënë përfitime të drejtpërdrejta shëndetësore në indet e synuara. Peptan IIm ofron mbështetje specifike të nyjave. (1-7)

back to top